Rólunk

Az I.M.O.La. szerepjáték tábor először 1998-ban nyitotta meg kapuit a kalandvágyó kockacsörgetők előtt, egy lelkes (és akkor még fiatal) bonyhádi társaság jóvoltából. Az esemény azóta megszakítás nélkül minden évben megrendezésre kerül különböző vadregényes helyszíneken. A kezdetben zömében diákok és fiatal egyetemisták által benépesített rendezvényt mára 14-től 60 éves korig látogatják a legkülönbözőbb ízlésű és legkevésbé sem átlagos arcok, az ország majd minden részéről. A hosszú évek során nem egyszer változott a helyszín (Váralja, Sötétvölgy, Egervár, Diósjenő, Nagyvisnyó) és a szervezői gárda összetétele, ám az esemény mindig 50 és 100 fő közötti résztvevővel és 7-10 napos hosszával a legjelentősebb nyári rendezvények között követelt magának helyet az rpg-s közösségben.

A tábor egyedi, már-már fesztivál hangulatától, résztvevőinek színes összetételétől, kötetlen mégis sok programot kínáló felhozatalától válik különlegessé. Legnépszerűbb eseményei a rendhagyó pontozású szerepjáték verseny és a mesélők egymás közötti megmérettetésére szolgáló mesélői verseny. Ezek mellett számos spontán és félig spontán buli, vetélkedő, társasjáték dömping egészíti ki az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró rendezvényt, amely az eddigi tapasztalatok szerint könnyen függőséget okoz a belecsöppenő halandók számára.

Célunk

Egy olyan tábori keretrendszer létrehozása, ahova baráti társaságok járhatnak le és hódolhatnának a “geek” hobbijaiknak, mindenféle kötöttség nélkül. A tábor tematikája főként  az asztali szerepjátékokra és a társasjátékokra van kihegyezve. Célunk, hogy a táborozó, pár ott töltött év után, ne csak elszenvedője, de alakítója is legyen a tábori életnek. Ebből kifolyólag táborozóink sokszor saját programokkal érkeznek, amit nagy odaadással osztanak meg a többi résztvevővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s