I.M.O.La végtelen mesélői verseny 2013.

Először a magyar szerepjátékos történelemben társaságunk versenyt hirdet az ország legrátermettebb és vállalkozó kedvű mesélői számára. Másfél évtizedes hagyományokkal rendelkező táborunkban évek óta kiemelt programként szerepel a játékvezetők megmérettetése. A program népszerűsége és egyedisége pedig arra indítottak bennünket, hogy eme különleges eseményt szélesebb közösségek számára is bemutassuk, lehetőséget biztosítva az ambiciózus kalandmestereknek képességeik összemérésére. Szórakozni vágyó játékosok jelentkezését is várjuk, akik nem riadnak vissza az értékeléstől, hogy a rutinos pontozók munkája mellett segítsenek a döntéshozatalban.

Helyszín: Metagame kártyabolt, Budatest VIII. kerület, Mária utca 19.

Időpont: Május 18. szombat 10:00 – 18:00

Rendszer: MAGUS (Új Törvénykönyv)

Követelmények: Saját modul, előre kidolgozott karakterek a játékosok számára (minimum 5 főnek), előzetes jelentkezés és absztrakt (maximum 1 oldal) a tervezett kalandról.

Lebonyolítás: A vetélkedő mesélők sorsolt csapatokat vezetnek végig történetükön, váltogatott pontozók jelenlétében. (igény szerint összenőtt társaságokat nem bontunk fel, csupán mesélőjüktől kell megválniuk) 8 órás időkeretben.

Pontozás: Jól bejáratott módon, tapasztalt zsűri munkája egészül ki a játékosok szubjektív bónuszpontjaival a következő szempontok alapján: felkészültség, cselekményszövés, vizualizáció, párbeszédek, játékvezetés és modul.

Nevezés: Mesélők és játékosok nevezését várjuk honlapunkon vagy az imolatabor@gmail.com címen. A beugró egységesen 1000 Ft, amely a helyszín bérleti díját hivatott fedezni, valamint a tárgyjutalmakat. Előfordulhat, hogy bizonyos létszám felett nem tudunk nevezést fogadni, úgyhogy ne habozzatok!

Díjak: Természetesen szerepjátékkal illetve táborunkkal kapcsolatos nyeremények várhatóak a dicsőség és hírnév mellé!

Kedves mesélők: poroljátok le legjobb kalandjaitokat, vagy írjatok egy tuti befutót! Ideje már, hogy végre Ti is felvegyétek a kesztyűt!

Tisztelt játékosok: segítsetek feltölteni a helyeket a titeket szórakoztatni vágyó játékmestereknél és éljétek át az első magyar mesélői verseny úttörő eseményét a közös szórakozás jegyében! Csatlakozz hozzánk aFacebookon! Látogasd meg internetes oldalunkat, regisztrálj, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot!