Mesélői verseny

Kedves Emberek!

XV. Imola tábor Mesélői Verseny

Modul: a mesélői versenyen a mesélők saját, általuk írt modullal indulhatnak, amelyek kapcsolódnak az alább megjelölt témákhoz.

Pontozás: a versenyen a játékosok pontoznak, illetve minden mesélőt két független pontozó is pontoz, akik a játékidő alatt körbejárnak és hallgatják a meséket.

Téma: okkult/misztikus vagy „új világ” (felfedezős, meghódítós)

A verseny menete: a mesélői versenyt két napra terveztük. A pontozás miatt a mesélők párhuzamosan mesélnek a két nap megjelölt nap közül valamelyiken. Amennyiben a másik napon (azon amelyiken nem ti meséltek) játszani szeretnétek egy másik játékban, ezt megtehetitek, ha a mesélő beleegyezik. Természetesen pontozni ebben az esetben nektek nem kell (nem is lehet 🙂 ).

Jelentkezés: a helyszínen. Nem kell előre jelentkezni, sem modult küldeni. Minimum, amit mindenképp várunk: max. fél oldalas ismertető a meséről, amit kitehetünk a szervezői falára. Támogatjuk, ha a fórumra előre tudtok kedvcsinálót írni a meséről, és már tábor előtt összeszerveződik csapat.

Kérés mindenkihez

Tavaly nagyon jó mesék születtek, szerepjátékosok nagy örömére. Kérésünk, hogy a mesélői verseny alatt részesítsétek előnyben a versenyző modulokat és a saját játékokat ha lehet, máskorra időzítsétek. Tavaly gyakorlatilag mindenkire szükség volt 🙂